About Me

My photo
Malaysia
Don't judge me until you know me. Don't underestimate me until you challenge me. And don't talk about me until you talk to me ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, August 3, 2012

MOBAC sports DAY

yes i know benda ini dah lama
but now i try utk mencatit or mencatat balik semua akt yg dah dijalankan.
nak tahu bacalah entry sebelumnya dulu


3
2
1

Masa part 4, sports day Mobac begini. Baju tema putih je.


Part 5 kitorang dah ada baju sendiri. Nampak lebih kemas and teratur. J

18 May- Malam ada pertandingan netball and futsal. Lawan antara part. So apalagi, turun padanglah kami untuk menyuport. Wiuwiuwiwuiwu








19May- Hari explorace. Fuh memang satu UiTM berpusing. Tapi checkpoint dia sumpah jauh antara satu sama lain.. memang pusing banyak kali. Fuh fuh







Apa-apa pun memang best lah, masa inilah baru nampak muka senior-senior. Even barulah nampak muka budak batch aku. 

Heheh even hanya 4 kelas, ramai yang aku tak kenal sebenarnya.. tehee. Maaf -_-;;

Okay hope nex sem Part 6 aktiviti lagi best and mantop..

video

nak tengok video dengan lebih jelas, aku ada post kat fb
-end-

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...