About Me

My photo
Malaysia
Don't judge me until you know me. Don't underestimate me until you challenge me. And don't talk about me until you talk to me ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Saturday, July 28, 2012

KEM CABARAN ILMU

Baca entri sebelum ini dulu. 
Entri kali ini mengisahkan ececce. Okay untuk kem cabaran ilmu, kelas B bertanggungjawab untuk mengendalikannya. Kelas A dinner and kelas C Sports Day, kelas D hari anugerah bestari.

Okay memula pembahagian tugas dibuat. Banner harus dibuat. Leceh gak nak kena turun naik turun naik. And rupanya ada format nak buat banner. Buat penat je suruh kawan sana sini buatkan.. pfff.
inilah bannernya

Then sampai lah hari yang ditunggu-tunggu. Hari jumaat petang bertolak ke SMK Boestaman. Naik bas depan aku, aku terpandang ini....


Inilah Zetty si suara merdu J



lakonan semata-mata

Sampai sekolah tu je mula-mula cuaks jugak lah. Nak kena berinteraksi + menjadi faci kepada budak-budak. Owhh tuanya diri ini..

Tengok pic jela J malas nak menaip dah. 







owhhh windunya anak didik aku ni.. kuikui

senaman pagi







emo time teheee






serius aku pun sedey kot masa peluk-peluk tu. mana taknya, tetiba ada sowg budak ni bukan nak peluk aku, dia ley pandang aku lama,, then menangis,, arghhh aku yg sentimental hati lembut ni pun nangis lah.. waa comeynya.. hikhik..

p/s: akak harap adik-adik semua belajar elok-elok k.. jangan lupa family, cikgu and kawan. good luck :')

okay kat bawah ini ialah video yang aku rakam.. budak2 ni buat performance.. superb.. kagum-kagum



video

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...